Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (5.66 secunde)
Pentru Colegiul 3 pentru Camera Deputatilor mai candideaza membrul PSD Cornel Hamza, in Colegiul 4, actualul senator Viorel Stefan, iar in Colegiul 5, vicepresedintele PSD, Dan Nica.
Iorgu Dascalu, Ionel Daniel Butunoiu, Cornel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Liviu Ciuca si Aurel Nechita. ... Laurentiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Dobrovici-Bacalbasa sau Viorel Nicolae Manzu.
Candidatii Aliantei PSD-PC la nivelul judetului, in ordinea colegiilor uninominale, pentru Senat, sunt Laurentiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Bacalbasa si Viorel Manzu. La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
In prima etapa si-au obtinut mandatele social-democratii Gheorghe Saghian (la Senat), Dan Nica, Viorel Stefan si Bogdan Ciuca (la Camera Deputatilor). ... Este vorba de Mircea Toader, Victor Paul Dobre, Dan Nica, Viorel Stefan sau Bogdan Ciuca.
Delegatia social-democrata este formata din Mircea Geoana, Miron Mitrea, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, Daniela Popa si Viorel Herbenciuc.
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto), a cerut ieri demisia primarului Mihai Claudiu Tusac in eventualitatea in care se ajunge la concluzia ca un angajat de-al sau a batut un cetatean care a vrut sa intre in sediul primariei.
Ministrul Radu Berceanu a confirmat, marti, numirea lui Viorel Scurtu in functia de director general al CFR Infrastructura si a lui Liviu Pescarasu in cea de director general al CFR Calatori. Viorel Scurtu a asigurat interimatul la conducerea administratorului infrastructurii in urma demiterii din functie a lui Constantin Manea.
Senatorul PD-L Viorel Badea (foto), vicepresedintele Comisiei pentru politica externa, va cere in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) o ancheta internationala privind abuzurile Chisinaului, subliniind ca "regimul Voronin trebuie sa inceteze a mai exista".
Senatorul PSD Miron Mitrea (foto) scrie miercuri pe blogul sau ca excluderea lui Madalin Voicu din partid este "cea mai grava isprava a grupului de interese" din jurul lui Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie si face un apel catre acestia sa se prefaca pe timpul campaniei ca le pasa de partid.
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Senatorul PSD Miron Mitrea continua razboiul cu Viorel Hrebenciuc si il acuza ca patroneaza un grup de interese care "are o preocupare extrem de periculoasa pentru partid:
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Anterior sedintei coalitiei, liderii PDL, Emil Boc, Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Gheorghe Pogea, Roberta Anastase, au avut o intalnire in biroul acesteia din urma, iar dupa aceasta au urcat la sala grupului PSD, unde se aflau deja Dan Nica, Liviu Dragnea, Ion Toma si Viorel Hrebenciuc.
Seful Biroului Iluminat Public Constanta, Viorel Farcas, a declarat pentru cotidianul "Replica", faptul ca la incepul lunii iulie a. ... De asemenea, Viorel Farcas a mai precizat ca, in viitorul apropiat, se vor schimba toate proiectoarele amplasate in zona de promenada din apropierea hotelului Iaki.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Astfel, Organizatia Judeteana Constanta a TNL este condusa in prezent, cu titlu interimar, de Claudiu Teliceanu (foto), in timp ce la conducerea CSL se afla Viorel Teliceanu.
Dintre sfatuitorii lui Oprescu in cursa pentru presedintia statului se numara si un fost senator de Constanta, Viorel Marian Pana (care a facut "istorie" si in PDL, PSD, si mai putin in PC), dar si Traian Radu Negrei (de meserie medic internist, fost consilier al fostului sef de stat Emil Constantinescu).
google-analytics.com